Tilbud

 
Plank
Gammelt treverk

Gammelt treverk

I vårt tilbud finner dere en hel rekke byggematerialer  av gammelt tømmer. Fra slike konstruksjonsmaterialer som bjelker eller planker  til dekorasjonselementer som passer utmerket til bygningens eller værelsets karakter. Våre materialer stammer fra ulike deler av Europa.   Våre eksperter leter hele tiden etter materialer  i Norge, Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Litauen. En råstoff  verdt å gi nytt liv.

Alle våre materialer  fås ved riving ned  gjort for hånd . På grunn av det  passerer nesten hvert element gjennom hendene på våre ansatte.  Vi velger våre råstoffer veldig nøyaktig , fjerner unødvendige materialer  (f.eks. gamle spikrer) og vi velger dem etter kundens behov. Takket være denne prosedyren er våre råstoffer ikke bare av høyeste kvalitet  men de er også økologiske.

Gammelt tømmer skjuler ikke bare skjønnheten. Tømmer vi tilbyr stammer fra naturelle skoger noe som resulterer i en unik plassering av årringene. Det fører videre til at hvert element har et unikt karakter.

Det er også en råstoff med veldig gode bruksforhold . Gammelt tømmer er en råstoff lagret gjennom titalls eller hundrevis av år.  Det fører til at dekorasjonsgjenstander eller elementer laget av dette materialet  har praktisk sett ingen avvik.

I vårt tilbud finnes også tømmer stilisert om til gammelt.  Denne løsningen egner seg for personer som leter etter kompromissløsninger mellom produktets pris og dets kvalitet. Dette materialet ligner veldig mye på gammelt tømmer  og har samtidig lavere innkjøpskostander.

Kontakt oss og fortell din idѐ.  Vi vil sikkert finne en løsning

Stool
Hage arkitektur

Hage arkitektur

Vi produserer hagemøbler både etter eget prosjekt og etter planer levert av kunden. Vi spesialiserer oss i landskapsarkitektur  (løvsal, brønner, skur) og elementer av interiør dekorasjon.

Vår domene er  produksjon av bod (lekestue). Det er et vesentlig element i hver hage.  Vi tilbyr mange ferdige løsninger og lager dem etter kundens individuelle prosjekt.

I vårt tilbud  finner dere også porter og gjerder i retrostil. Det første inntrykket er det viktigste. Gjerdet er det første hva dine gjester ser.  Pass på at ditt gjerdet stemmer med resten av din eiendom.

Bruk en av de ferdige malene eller foreslå din egen løsning.

Window
Dører og vinduer

Dører og vinduer

I vårt tilbud finner du også dører og vinduer i retrostil.

Dør og vindu snekkeri er det elementet som gir hele bygningen et karakter. Vårt tilbud er rettet mot personer som prissetter stil og eleganse. Våre produkter har ikke bare unektelige estetiske fordeler  men også tekniske parametere som ikke skiller seg fra dører og vinduer produsert av andre materialer og i noen tilfeller overstiger dem.

Dør og vindu snekkeri forbereder vi spesielt etter kundens bestilling. Derfor kan du være sikker på at hvert av de leverte elementene har sin unike karakter.

Nail
Monteringstjeneste

Monteringstjeneste

gammelt tømmer er et krevende materialet for bearbeidelse.  Selv om interiør  ferdigstilt med dette materiale  oppfyller krav selv til de mest krevende kundene, krever dens bearbeidelse erfaring og stort kunnskap. I vårt tilbud finner dere ferdigstillingstjenester  med bruk av elementer av gammelt tømmer.  Våre ansatte spesialiserer seg  bl.a. på gulvlegging, vegg og taktekking.

Vi tilbyr også tjenester innen  legging av parkett. Parkett laget av gammelt tømmer og stilisert tømmer etterlignende gammelt tømmer.

Hver råstoff levert av oss har sin unike karakter. Bare en riktig montasje vil understreke dens beste trekk.

Vi spesialiserer oss i leveranser av ferdige løsninger. Vi rådgiver kunden i valget av passende materiale.  Vi leverer den og monterer.